Werken bij Blendrs
0

CASE

Staffing
Detachering
Projectmanager

Mercedes

Voor de uitrol van Salesforce binnen de aftersales afdeling van mercedes mochten wij een projectmanager leveren. Verantwoordelijk voor de uitrol binnen 10 Europese landen.
01
De uitdaging.
Mercedes zocht en een frisse projectmanager voor de uitrol van Salesforce in 10 landen in binnen Europa. Al jaren werkten ze binnen de after sales afdeling met een ander systeem, waardoor deze verandering voor flinke uitdagingen kon zorgen, met name voor de gebruikers. Om dit goed te managen zochten ze een iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden die ook tegen een stootje kon. Alle stakeholders spraken Engels, dus vloeiend Engels was ook een harde eis. Daarnaast moest de projectmanager ook af en toe in Maastricht verblijven voor belangrijke meetings en evenementen.
Stakeholder management
Communicatief sterk
Salesforce
Internationaal
Implementatie
02
De oplossing.
Dit is de oplossing tekst
03
Het Resultaat.
Dit is het resultaat tekstblok
Succesvol uitgerold in 10 landen
Geen vertraging
Goede relatie met stakeholders
Een geweldig team om mee te werken

Sanne Buijs

Recruitment Consultant

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen?

Ons team bestaat uit een verzameling van briljante geesten, vakmensen en creatieve zielen die gedreven worden door innovatie en excellentie. Wat ons onderscheidt, is onze hechte samenwerking en positieve werkethiek. 

Afspreken met

Sanne.

Leuk om te horen dat jij interesse hebt in de traineeships van Blendrs. Vul hieronder je gegevens, dan ik neem zsm contact met je op! Groet Sanne